Kristian Poulsen har muligheden for at vinde mesterskabet for amatør-kørere, når de to sidste løb i årets ADAC GT Masters køres i weekenden. Der er godt med opbakning fra både teamchef og teamkollegaen Christoffer Nygaard.

Young Driver AMR’s teamchef Hardy Fischer indrømmer at Hockenheim ikke er den optimale bane for teamets Aston Martin Vantage GT3. Udfordringen er langsiderne, hvor de ikke har nær så mange kræfter som konkurrenterne. Men der mange ikke opbakning fra teamchefen.

– Vores fokus for denne weekend er helt klart at vinde amatørmesterskabet for Kristian, udtaler Hardy Fischer i teamets pressemeddelelse.

Udover bilen med de to danskere, så har teamet også en bil med Hans-Joachim Stuck’s sønner Johannes og Ferdiand. Alligevel lægger teamchefen ikke skjul på, at det er muligheden for at få en titel til teamet, der tæller for ham og teamet.

Kristian Poulsens makker Christoffer Nygaard ærgrede sig over, at de ikke helt fik nok ud af andet løb på Nürburgring for to uger siden. Men som vanligt sætter han ambitionsniveaet højt.

– Vi behøver nu to sejre på Hockenheim, og jeg håber vi kan opnå dem, alt andet så er det ude af vores hænder, udtaler Christoffer Nygaard om målsætningen for weekendens to løb.

Kristian Poulsen ligger nummer to i amatørmesterskabet med 242 point, og Swen Dolenc fører med 266 point. I ADAC GT Masters gives der 25 point for en sejr, så med to løb er der i alt 50 point at kæmpe om.

Læs mere om træningen og kvalifikationen i morgen fredag på Racemag.