Med mindre end en månede til start på formel renault 3,5 sæsonen er serien ved at være fyldt op. Hele tretten teams stiller til start d. 4. marts på Barcelona. Det bliver spækket med hurtige kørere, hvorved mange af dem allerede har været skridtet længere og testet formel 1.

Sidste år tog Draco Racing International sejren i det samlede mesterskab med Bertrand Baguette som kører. I år har de valgt at satse på to helt nye og unge kørere. Henholdsvis den 19-årige columbianer, Julian Leal og 20-årige Nathanaël Berthon som i 2009 blev Fransk mester FR. 2,0.

Også P1 Motorsport og Tech1 Motorsport har offentliggjort deres kørere. Og P1 har stiller også op med to nytilkomne kørere. Walter Grubmüller, som i 2009 kørte med i den britiske F3 serie – han skal danne makker med Le Mans Series mesteren 2009 Jan Charouz, som har sikret sig kontrakt med Renault F1-teamet som reservekører.
Tech1 racing har det på samme måde og har hele to kørere der er på “F1-kontrakt”. Nemlig Brendon Hartley og Simon Abedie. Begge hos Redbull.

Den efterhånden velkendte kører Albert Costa som vandt eurocuppen i FR 2.0 sidste år, vil også være at finde i 3.5 serien dette år. Den 19-årige fortsætter med Epsilon Euskadi teamet, ligesom forrige og sidste år.

Greg Mansell, søn af Nigel Mansell (tidligere verdensmester i F1) deltager også i år i 3.5 -serien og også dette år for Comtec Racing teamet.

Mens der er en masse kørere på plads med tillige flotte CV’er, så mangler både Carlin Motorsport, Fortec Motorsports, Interwetten.com Racing og SG Formula at offentliggøre deres kørere, hvilket forventes i løbet af kort tid.

Foto: Renault Sport.com