Force India og Marussia F1 Team har endnu meldt ud, hvem der får det sidste ledige sæde hos hvert team.

Force India og Caterham har endnu ikke offentliggjort, hvem der får det sidste ledige sæde hos hvert team. Der er nu knapt tre uger til den første officielle Formel 1-test skydes i gang på Jerez-banen den 5. februar.

Force India-teamet meldte allerede ud i begyndelsen af december, at de i god tid ville offentliggøre, hvem der skulle have det andet sæde i teamet. Meningen var at en god forberedelse til 2013-sæsonen krævede at deres kørere blev meldt tidligt ud, men det er så ikke sket.

Paul di Resta forventes at fortsætte, og kampen om den anden plads står stadig imellem Jules Bianchi og Adrian Sutil. Schweizeren Sébastien Buemi har også været i spil til et sæde hos Force India, men han er ikke længere aktuel. Det forventes, at Buemi forlænger sin kontrakt med Red Bull Racing, hvor han vil fungere som testkører og som reservekører hos Toro Rosso.

Hos Caterham har der i pressen været kontroverser mellem deres tekniske chef Mike Gascoyne og Heikki Kovalainen. Men finnen slår fast, at han fortsat er i spil, da han forhandler med teamchefen Cyril Abiteboul. De øvrige kørere, der forhandler om en plads er Bruno Senna, Guido van der Garde, Luiz Razia(tidligere test-kører hos teamet) og Vitaly Petrov.

– I øjeblikket er der en masse ubesvarede spørgsmål. Der er for mange ting, der skal afklares, og vi har ikke evnet at finde nye sponsorer, udtalte Petrovs manager Oksana Kosachenko til det russiske magasin R-Sport.

Det lader i høj grad til at være en kamp om, hvem der kan levere flest sponsorkroner til Caterham – kvalificerede kandidater er der nok af.