Force India har nu meddelt, at det bliver Adrian Sutil, der kommer til at køre sammen med Paul di Resta i 2013.

– Beslutningen om vores kører line-up har ikke været let, og det har været under store overvejelser i løbet af de sidste par måneder. Det var et tæt opløb, men i sidste ende følte vi, at Adrians erfaring og historik i forhold til teamet gav ham en fordel, og vil give os den bedst mulige chance for at realisere vores ambitioner for den kommende sæson, udtaler teamchef Vijay Mallya.

Den 30-årige tysker får dermed comeback hos det team han måtte forlade efter 2011-sæsonen på grund af en voldsdom efter kontroverser med Eric Lux, der er en af Lotus-teamets ejere.

– Jeg er glad for at være tilbage i Formel 1, især med et team jeg kender så godt. Jeg er meget glad, og jeg vil gerne takke Sahara Force India for at give mig en ny chance. Efter at have været væk fra sporten, er jeg endnu mere fast besluttet på at nå mine mål i Formel 1, udtaler Adrian Sutil i teamets officielle pressemeddelelse.

Trods Jules Bianchis gode testresultater, så får han altså ikke muligheden for at få sin Formel 1-debut med Force India. Den unge franskmand er en del af Ferrari Academy – det italienske mærkes talentudviklingsprogram. Om han fortsætter hos Force India som testkører eller knyttes tættere til Ferrari, er endnu ikke afklaret.