Adrian Sutil er nævnt som et varmt emne til at gøre comeback hos Force India, men en række andre kørere er også i spil til det sidste sæde hos Force India.

Force India mangler at offentliggøre begge deres kørere for 2013-sæsonen, men det forventes at Paul di Resta er selvskrevet til endnu en sæson. Kampen om det andet sædet står blandt vicemesteren i Formel Renault 3.5 den 23-årige Jules Bianchi, og en række tidligere Formel 1-kørere, der har stået over i den forgangne sæson. Her er der tale om Adrian Sutil, Jaime Alguersuari og Sébastien Buemi. På det seneste har også Bruno Senna været nævnt – blandt andet på grund af den brasilianske sponsor Aethra, der er storsponsor hos Force India.

Adrian Sutil har tidligere kørt for teamet, og leveret det bedste resultat af de kørere, der er i spil. Tyskeren opnåede en samlet niendeplads i 2011-sæsonen. Trods tyskerens exit fra teamet på grund af kontroverser med en tidligere sponsor, så har han og teamejer Vijay Mallya fortsat et godt forhold til hinanden. Sutil er 29 år, så det er ved at være sidste udkald for ham, hvis han vil tilbage til Formel 1.

Schweiziske Buemi har den fordel, at han har været testkører i 2012 for Red Bull. Det har gjort, at den 24-årige kører har holdt sig i gang på topplan i den forgangne sæson, og at han kan bidrage med erfaring fra et topteam til det ambitiøse Force India team.

Jaime Alguersuari fik allerede som 19-årig debut i Formel 1 i 2009, og kørte i to et halvt år for Toro Rosso. Spanieren har dog ikke kørt løb i år, og heller ikke fungeret som testkører i Formel 1. Så hans chancer ser ikke for gode ud, for at få sædet i 2013.

Ifølge internationale motorsportsmedier, så ser det ud til, at kampen står imellem Sutil og Bianchi. Adrian Sutil har tyskeren Manfred Zimmermann som manager og Jules Bianchi har Jean Todts søn Nicolas Todt som sin manager.

2013 er sidste sæson med Mercedes motorer for Force India, da teamet skifter tilbage til Ferrari. Jules Bianchi er en del af Ferrari Driver Academy-programmet, så det kan på den lange bane tale i franskmandens favør – men igen det er først for 2014, at det italienske mærke bliver motorleverandør.

Vijay Mallya har tidligere tilbudt kørere kontrakt uden at skele til summen af sponsorkroner. Valget står imellem erfaring eller talent, hvis Force India vælger enten Sutil eller Bianchi.