Efter endnu et skuffende resultat for Luca Badoer, er Grand Prix eventyret måske slut for den 38årige italiener. Heller  ikke på Spa lykkedes det den rutinerede testkører, at overbevise Ferrari teamet om, at han er den perfekte afløser for Massa.

Det var til tid tider pinligt at følge Badoer på den legendariske bane i Belgien i weekenden. Under træningen tog det ham adskillige omgange inden han turde køre med fuld gas gennem det legendariske sving “eau rouge”. I selve løbet blev det heller ikke til nogen imponerende præstation. Sammenlignet med løbets vinder, holdkammeraten Kimi Räikkönen, var Badoer over 2 sekunder langsommere på den hurtigste løbsomgang.

Det er derfor forventet, at Ferrari indsætter en ny kører til det næste Grand Prix, som bliver kørt i Ferrariland på Monza! Kan  Räikkönen gentage successen fra Spa, skal der nok blive folkefest på den 5,792km. lange højhastighedsbane. Der er rigtig mange penge på spil, når det gælder konstruktørernes mesterskab, derfor har Ferrari ikke råd til, at det kun er den ene bil, der scorer point!

Ferrari forventes at træffe en beslutning om deres Monza line-up senere i denne uge. Det er nemlig sidst på ugen, at Ferrari får svar på en række medicinske prøver, som Massa har fået taget i Miami. Men mon ikke Massa først for alvor bliver klar til 2010 sæsonen?

Et  bud kunne være Fisichella, der efter topresultatet på Spa, må være fyldt med selvtillid, og er opsat på at levere et godt hjemmebaneresultat, men måske i Ferrari? Det må være enhver Italieners drøm, at køre en Ferrari først over stregen på Monza. Force India kunne måske “leje” Fisichella ud, og tjene en god sum penge på det?
Der har været rygter, og  Force India’s ansatte Ian Philips har måske sagt lidt for meget om sagen. Teamet har nemlig udgivet en pressemeddelelse, hvor følgende udtalelse stammer fra:

“Ian Philips bemærkninger afspejler ikke Force India Formula One Team Managements synspunkter, da han ikke er udpeget som talsmand for holdet, har han ikke tilladelse til at udtale sig til medierne,” siger teamejer Mallya. “Derfor bør hans kommentarer ignoreres.”
Skulle Fissichella nu alligevel køre for Ferrari til løbet på Monza, kunne Force India evt. lade Viatonio Liuzzi køre bilen.

Men hvad med Marc Gene? Marc Gene er også testkører for Ferrari i 2009, og måske han kan levere et overbevisende resultat med den sorte hingst som kølerfigur? Le Mans vinderen fra 2009, har ikke kørt et F1 Grand Prix i mange år, men kan han gøre det bedre end Badoer?

Til sidst kan nævnes Robert Kubica og Nick Heidfeld. Har de nogen grund til at være loyale overfor deres team, når de bliver ladt i stikken efter udgangen af året? Det er svært at spå om, men vi venter spændt til offentliggørelsen senere på ugen…