Danske Kasper Krogh har for nylig skrevet kontrakt med det engelske Anglo Motorsport. Han skal køre for teamet i 2010 som førstekører, i den engelske Formel Renault serie.

– Vi er rigtig glade for at skrive kontrakt med Kasper. Han er en rigtig stærk kører, som har vidst rigtig god fart i alle testene. Med hans fart og tekniske kunnen så er jeg ikke i tvivl om at vi ser Kasper på podiet, fortæller Teamchef Steve Clark.

Ligesom i Formel 1 som drejer det sig om at forstå teknikken i sådan en racer her. Kasper forstår bilen og han har alle de elementer som man skal have for at køre stærkt og komme på podiet, fortæller Chef engineer Julian Westwood.

Og for nogen lyder Julian Westwood som et bekendt navn. Den britiske chefmekaniker har nemlig en fortid i den danske Touringcar Serie, DTC hvor han i 2002 kørte en helt sæson i en Renault Megane. Han sluttede 16’er i mesterskabet, og bedste placering som nummer 7.

Formel Renault UK gik igang i forrige weekend d. 4.-5. April på Thruxton, hvor det var Manor Racing og Will Stevens som satte sit præg med en sejr i sidste heat.

Næste løb er på Rockingham Int. Super Sport Car d. 24-25. April.

Foto: Anglo Motorsport