Kort tid efter Thomas og Kristian ’Kedde’ Grue kom alvorligt til skade i et minirally i Gråsten er endnu en alvorlig ulykke indtruffet i dansk rally.

Ifølge en meddelelse fra arrangørerne forulykkede et deltagerpar i et minirally arrangeret af Kalundborg og Omegns Motorklub lørdag eftermiddag. Hastighedsprøven, hvor ulykken skete, var placeret i nærheden af Røsnæs.

Rallybilen skred ud i et sving, hvorved den ramte en større sten, der var placeret på ydersiden af svinget. Mødet med stenen fik rallybilen til at vælte, og i den forbindelse blev den forreste del af bilen presset sammen.

En official var straks fremme på stedet og kom det forulykkede mandskab til undsætning, ligesom en mindre brand blev slukket og yderligere hjælp blev tilkaldt. Ved ankomsten til uheldsstedet besluttede ambulancepersonalet at tilkalde helikopterassistance. Såvel kører som observatør havde fået brud.

Rallybilen, som det deltagende hold kørte i, var forsynet med et sikkerhedsbur, specialsæder samt seks-punkt sikkerhedsseler, ligesom såvel kører som observatør var iført kørerdragt og styrthjelme, der er obligatoriske ved deltagelse i minirally.

Den resterende del af minirallyet blev efterfølgende aflyst. Navnene på kører og observatør kan ikke frigives, da alle de nærmeste pårørende endnu ikke er blevet underrettet.

Foto er fra arkiv – bilen på billedet har ikke noget med uheldet at gøre