Denne uge har budt på bekræftelse af del rygter, der har stået på længe. Lotus fortalte mandag at deres kørere i 2010 bliver Jarno Trulli og Heikki Kovalainen. Tirsdag var det tur for Virgin, der bekræftede Lucas di Grassi som andenkører. Kamui Kobayashi skal køre for Sauber. Det blev offentliggjort torsdag.

Ugen helt store nyhed var dog at Renault indgik partnerskab med Genii Capital, der har købt en del af holdet. Genii Capital er fra Luxembourg og er ledet af Gerard Lopez. Holdet fortsætter under Renault navnet, og vil også levere motorer til Red Bull i 2010. Det store spørgsmål er, hvor solid Robert Kubicas kontrakt er.

Rygterne om Michael Schumacher til Mercedes fortsætter. Nico Rosberg fortalte den 15. dec. til Autosport, at rygterne var meget stærke, og han ville nyde at køre sammen med Michael Schumacher til næste år. Chefen for Daimler, Dieter Zetsche, skulle ifølge websitet ”gpupdate”, have fortalt, at en offentliggørelse først kommer i 2010

Vi venter stadig på denne endelige bekræftelse af Jose Maria Lopez hos US F1. Der er  for tiden meget stille omkring holdet, og det er længe siden vi har hørt noget om de manglende sponsorkroner.

Nedenstående er de bekræftede kører. De kørere der er fremhævet med kursiv, er ubekræftede, men stærke rygter. Der er nu syv ledige sæder, hvor flere af dem har kørere rygtet til sæderne.

McLaren Mercedes
1 Jenson Button (GB)
2 Lewis Hamilton (GB)

Mercedes GP
3 Nico Rosberg (D)
4 Michael Schumacher (D)

Red Bull Racing Renault
5 Sebastian Vettel (D)
6 Mark Webber (AUS)

Ferrari
7 Felipe Massa (BR)
8 Fernando Alonso (E)

Williams Cosworth
9 Rubens Barrichello (BR)
10 Nico Hulkenberg (D)

Renault
11 Robert Kubica (PL)
12 TBA

Force India Mercedes
14 Adrian Sutil (D)
15 Vitantonio Liuzzi (I)

STR Ferrari
16 Sebastien Buemi (CH)
17 Jamie Alguersuari (SPA)

Lotus Cosworth
18 Jarno Trulli (I)
19 Heikki Kovalainen (FIN)

Campos Dallara
20 TBA
21 Bruno Senna (BR)

US F1 Cosworth
22 José María López
23 TBA

Virgin Cosworth
24 Timo Glock (D)
25 Lucas di Grassi (BR)

Sauber
26 Kamui Kobiayashi (JPN)
27 Nick Heidfeld

Skal Schumacher fjernes fra listen? Hvad tror du? Giv din stemmer her neden under artiklen.

Foto: Andrew Ferraro/LAT Photographic