Når Bruno Senna I weekenden sætter sig i en Lotus Renault GP R31 er på flere måder noget helt specielt for brasilianeren med det berømte efternavn. I den forbindelse har Renault udsendt et interview som vi her bringer lidt udrag fra.

Q: Hvad var din første reaction da du hørte nyheden?

Bruno Senna: Jeg blev meget glad – ingen tvivl om det, men samtidig også en smule nervøs. Det er ikke mange gange i karrieren man får sådan et tilbud, med et team af den kaliber. Jeg har haft nogle gode tests med teamet i denne sæson, og deltaget i træningen til løbet i Budapest, så jeg vil lægge hele mit hjerte i det og se frem til at konkurrerer i en god bil. Jeg er sikker på at jeg vil kunne give teamet et godt resultat ved det belgiske grand prix.

Q: Kombinationen af den gule hjelm og en sort og guld bil vil givetvis bringe nogle minder frem blandt mange fans…

BS: Der vil helt sikkert være mange som vil mindes Ayrton’s dage, og det bliver også meget specielt for mig. At køre løb på Spa i en sort og guld bil, med den gule og blå hjelm – wow det bliver helt fantastisk.


Q: Du har selv proklameret at du er stor fan af Spa-Francorchamps, så det må jo være det perfekte sted at starte?

BS: Helt sikkert! Spa er på toppen af min liste, det er uden tvivl min yndlings bane og et fantastisk sted at starte et løb i en Renault R31. Det er en lang bane med masser af udfordringer som bringer det bedste frem i kørerene. Den tester samtidig ens evner til grænsen, men jeg håber på et godt løb.


Q: Hvordan har du det selv med den store historie der ligger i Senna navnet?

BS: Jeg har måtte lære at leve med betydningen siden jeg started med at køre motorløb, Senna nanet er fobundet med stor historie og derfor bære jeg navnet med stor stolthed. Jeg er stolt af at være i familie med Ayrton, og det er en stor inspiration og  drivkraft at have mindet om Ayrton Senna med mig. Selvfølgelig er der et pres på, sammenligningen vil jo altid finde sted, men inspirationen er større end presset og jeg har gennem hele forløbet forsøgt at være min egen og ikke prøve at være Ayrton. Jeg ved at hvis jeg bare er mig selv og leverer det bedste jeg kan – så skal jeg nok få succes.