Emil Bernstorff melder nu klar for britiske Carlin i GP3 Series.

Den 20-årige kører med både dansk og britisk statsborgerskab skifter dermed fra Formel 3 til GP3-serien, der følger de europæiske afdelinger af Formel 1.

Bernstorff har haft en yderst succesfuld juniormotorsports-karriere; efter en tidlig start i gokart rykkede han i 2010 op til det engelske Formel Ford-mesterskab. I 2011 kom han med fem sejre ind som toer samlet i ADAC Formula Masters i Tyskland. Derefter gik turen til F3 hvor Bernstorff udover F3 Masters-podieplaceringen sidste år sikrede sig yderligere seks sejre og en samlet 3. plads i ATS F3 Cup. Bernstorff kørte også i Formula Middle East-mesterskabet, hvor han også tog seks sejre sidste år.

 Bernstorff’s kontrakt med Carlin kommer efter en meget lovende test med holdet i Abu Dhabi kort efter afslutningen af 2013-sæsonen.

– Jeg er rigtig glad for at rykke til GP3 med Carlin, et hold som jeg har beundret i mange år. Tankerne vender nu mod de første officielle test dage som begynder i slutningen af marts. Indtil da arbejder vi hårdt på at være godt forberedt til sæsonstarten.

Trevor Carlin tilføjer: – Vi er meget tilfredse med at have Emil på holdet i år, han er en meget talentfuld ung kører. Med både Emil og Alex Lynn på holdet er vi ved at opbygge et stærkt hold, og vi satser på at være med helt fremme i mesterskabet.

 

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her