Søndag eftermiddag kunne Michelle Gatting passere målstregen på Autodromo Enzo e Dino Ferrari som vinder af 4 Hours of Imola i LMGT3-klassen.

Det var tredje afdeling af European Le Mans Series, som blev kørt på Imola-banen i weekenden. Iron Dames-bilen startede fra pole position, og Michelle Gatting kørte bilen i mål med gamle dæk og et stort pres fra den bagvedliggende Aston Martin. 

Det sidste stint var utroligt intenst, men jeg kom i ”zonen” meget hurtigt og følte mig i ét med bilen. I den situation var det bogstavelig talt alt eller intet, og Valentin (Hasse Clot) pressede mig virkelig meget. Der var flere gange, hvor det var udfordrende, men jeg holdt hovedet koldt, for jeg vidste, at jeg havde Sarah og Rahel med mig og hele teamet bag mig. At vinde er så god en følelse, og det giver os det boost, som vi har haft brug for denne sæson, særligt efter et par løb, som ikke er gået os godt,” lyder det fra Michelle Gatting i en pressemeddelelse fra Iron Dames.

Michelle Gatting og medkørerne, Rahel Frey og Sarah Bovy, er nu rykket op som treer i LMGT3-mesterskabet.

Se de sidste 10 minutters intens kamp om sejren

Foto: Iron Dames