Anders Fjordbach og Dennis Andersen var den store overraskelse i sæsonpremieren i den europæiske Le Mans-serie på Silverstone i England.
De sluttede på tredjepladsen i topklassen, LMP2, i deres High Class Racing Dallara-Gibson efter en stærk præstation.

I weekenden skal de i aktion i serien igen, denne gang på den ikoniske italienske Formel 1-bane i Monza, og efter podiepladsen på Silverstone har de fået smag på mere.

“En plads i Top-3 vil være som en sejr, en top-5 vil være en succes,” fortæller Anders Fjordbach fra Monza. Siden løbet på Silverstone er LMP2-raceren blevet opdateret på flere parametre, og Anders Fjordbach og Dennis Andersen har fået skarpheden rettet til i Dallaras imponerende simulator.
“Vi føler os bedre rustet denne gang i forhold til åbningsløbet, hvor vi ikke rigtigt vidste, hvor vi stod. Men vi er også opmærksomme på, at konkurrenterne også har været hjemme og analysere deres præstation på Silverstone og fået nogle ting til,” siger Dennis Andersen, der ikke har været i aktion siden Silverstone.
Slog Kevin Magnussens banerekord
Det har Anders Fordbach til gengæld. Han deltog i åbningsløbet på FDM Jyllandsringen i Special Saloon Car i High Class Racings Renault RS.01 og aflivede med en superomgang den banerekord Formel 1-stjernen Kevin Magnussen satte i samme bil sidste år.