Pling! Sådan har det formentlig lydt omkring Colin Kolles torsdag på HRT F1 Teams hotel tæt på Silverstone. Da landede en e-mail i tandlægen og teamchefens indbakke – en kritisk e-mail fra Bruno Senna om ledelsesformen i teamet.

Tyske medier rapporterer i disse dage om årsagerne til det pludselige kørerskifte i bundproppen HRT. Ud røg Bruno med det berømte efternavn, ind kom en megarig japaner, der har fordrevet de senere år i japansk GT-racing.

Ifølge tyske Auto Bild havde Colin Kolles angiveligt indgået en lukrativ aftale med Sakon Yamamoto, der også kørte for Kolles tilbage i Spyker-dagene. Japaneren skulle afløse indiske Karun Chandhok, hvis sponsorbetalinger manglede.

Men lige så gode det spanskbaserede team er til at fortælle de gode historier, lige så mangelfuld er kommunikationen om de mere kritiske. Den 9. juli offentliggør teamet halvstolt, at Karun Chandhok nu er støttet af et japansk (!) selskab, Jaypee Sports International.

Dén melding efterlader naturlig Kolles med en gevaldig hovedpine og et potentielt kostbart retsligt efterspil – for nu er der tre kørere og tilsyneladende penge nok.

Midt i alt dette er Bruno Senna ved et uheld – måske – kommet til at sende en kortfattet, men Kolles-kritisk e-mail, og den tidligere tandlæges hovedpine fortager sig.

Fredag den 9. juli bekræftes så rygterne fra torsdag aften i Silverstone-paddocken. Senna er ude, Yamamoto med millionerne er inde. Formentlig adskillige hundreder mobilopkald senere må HRT-teamet udsende en kortfattet meddelelse om, at B Senna er tilbage i folden resten af sæsonen. Uden yderligere forklaring.

Fortsættelse følger formentlig.

Foto: HRT F1 Team