DTM er godt i gang med at fylde balkortet ud denne weekend ved DTM-løbet på Norisring. Organisationen bag, ITR, har fredag holdt møder med BMW og andre interessante partnere i forsøget på at lokke flere bilmærker til serien.

BMW offentliggjorde i april deres intention om at køre i DTM i 2012 og måske dele af 2011. Også det japanske GT-mesterskab har været inde over som potentiel partner, hvis GT-mesterskabet og DTM kan nærme sig reglementsmæssigt.

Den dialog fortsætter denne weekend, hvor repræsentanter fra JAF, det japanske motorsportsforbund, er til stede i Nürnberg. Også Grand-Am-serien nævnes som en potentiel partner.

– I øjeblikket sker der en masse ting i en positiv retning for DTM’s fremtid. Dialogen med Audi, Mercedes-Benz, DMSB (det tyske forbund, red.) og BMW, men også samtalerne med vores internationale kollegaer er meget konstruktive for os i ITR, de er en stor motivation for os til at fortsætte med at gøre vores bedste for at sikre fremtiden for denne fantastiske serie, siger Hans Werner Aufrecht, bestyrelsesformand i ITR i en pressemeddelelse.

Foto: dtm.com