Der var igen danskertræf i ADAC-serierne, der denne weekend kørte på Nürburgring.

Mikkel Jensen skulle forsvare sin føring i Formel ADAC, mens Nicki Thiim var i aktion for sit Audi-team Prosperia C. Abt.

Den 19-årige Mikkel Jensen kom bedst fra weekenden med to sejre efter to pole positions, mens det tredje løb gik skævt for danskeren.

Weekenden igennem bød på noget svingende vejr med regn undervejs. Det forhindrede ikke Neuhauser Racing-køreren i at sejre i første løb med 2,7 sekunder til Marvin Dienst.

I andet løb kunne selvsamme Dienst så vinde, efter Mikkel Jensen måtte i gruset ved en genstart efter en safetycar-periode. Fra 11. pladsen kørte danskeren sig op i pointene til en syvendeplads i mål.

I weekendens tredje løb måtte Jensen starte toer, men røg efter kontakt med en konkurrent lidt tilbage. Han kunne dog køre sig frem i front af løbet og tage sejren foran teamkammeraten Tim Zimmermann. Konkurrenten i det samlede regnskab holdt liv i mesterskabet med en tredjeplads.

Mikkel Jensen fører med 272 mod Maximilian Günthers 201. Der resterer to afdelinger.

Thiim uheldig i ADAC GT Masters

Det så ud til at Nicki Thiim skulle få lidt medvind i ADAC GT Masters denne weekend. Danskeren satte Abt-Audien, han deler med Fabian Hamprecht, på pole position til weekendens andet løb.

Det løb blev dog ikke langt for danskeren, der måtte parkere Audien kort efter starten, da motoren ganske enkelt døde.

Weekendens første løb bød ikke på de store resultater i de svære vejrbetingelser for den dansk/tyske duo. Første løb kastede en 18. plads af sig, 50 sekunder efter den vindende duo Sven Barth/David Jahn. Vinderne af andet løb blev Daniel Keilwitz/Andreas Wirth. Samlet fører Thiims teamkammerater Kelvin van der Linde og René Rast.