Six Hours of ”The Glen”

To danskere er til start i det traditionsrige sekstimers-løb på den tidligere Formel 1-bane Watkins Glen, beliggende i staten New York. 

I klassen for Daytona DPI Prototyper skal Kevin Magnussen og Renger van der Zande forsøge at bygge videre på sejren i sidste runde af IMSA WeatherTech Sportscar Championship. Parret kører for CGR Cadillac.

I LMP2 skal Mikkel Jensen og holdkammerater hos PR1 Mathiasen Motorsport forsvare deres føring i den samlede stilling. Foruden mesterskabet tæller løbet på Watkins Glen også til Michelin Endurance Cup.

Læs mere på imsa.com her.

Sæsondebut til Marco i Silverstone 500 

Anden runde af British F3 & British GT Championships køres den kommende weekend på Silverstone. I GT markerer Silverstone 500 et af sæsonens højdepunkter, og giver sæsondebut til den regerende GT-verdensmester Marco Sørensen, der er til start for Aston Martin-teamet TF Sport. Foruden Marco er også Dennis Lind klar for sit Lamborghini-team.
I British Formula 3 Championship er Mikkel Grundtvig til start for Fortec Motorsport. Læs mere og følg løbene på britishgt.com

Conrad i Italien

Den regerende Danmarksmester i Formel 4, Conrad Laursen, er til start i tredje afdeling af det italienske F4-mesterskab. Løbet køres på Vallelunga.
Læs mere på seriens hjemmeside her.

Foto: Aston Martin Racing