Bahrain International Circuit lagde for mindre end to uger siden asfalt til en af de helt store dage i DASUs historie, med VM til Marco Sørensen, Nicki Thiim og Nicklas Nielsen. De næste to uger gælder det Formel 1 og Formel 2 med Kevin Magnussen og Christian Lundgaard.

2020 har udviklet sig til noget af et mareridts-år for Kevin Magnussen. Ikke alene er hans Haas VF20 en af feltets langsomste; når muligheden for points en sjælden gang byder sig, slår sort uheld til. Senest i Tyrkiet hvor et mislykket pitstop kostede en lovende placering. Hele syv gange i sæsonen er danskeren udgået efter uheld eller mekanisk drama. 
Imponerende nok har Kevin bevaret motivationen gennem alt dette, og forhåbentlig smiler lykkens gudinde til ham i Bahrain.


Sådan køres Formula 1 Gulf Air Bahrain Grand Prix


Fredag
FP1 12.00
FP 2 16.00

Lørdag
FP3 12.00
Kvalifikation 15.00

Søndag
Race 15.10

Se mere på formula1.com
 
Til gengæld har Christian Lundgaard haft en fremragende debutsæson i Formel 2, og kan inden de to løb i Bahrain stadig nå at vinde mesterskabet. Christian har vundet to sejre og været på podiet yderligere fire gange i 2020. Det har FIA Formula 2 Championship skrevet om – læs om Christian i artiklen her.

Han testede for nylig Formel 1 i Bahrain (foto).

Mens løbene i Bahrain repræsenterer finalen for Formel 2, resterer der for Formel 1 stadig et løb, nemlig Abu Dhabi.


Sådan køres FIA Formula 2 Championship i Bahrain:


Fredag (danske tider)
10.35 Fri træning
14.15 Kvalifikation

Lørdag
Race 1 10.10

Søndag
Race 2 11.00

Både F1 og F2 kan ses på Viasats kanaler og gennem F1 TV.

Foto: XPB/James Moy Photography