Formel 1 på Imola

Kun en uge efter det portugisiske Grand Prix samles F1-feltet atter. Denne gang gælder det den klassiske Autodromo Enzo e Dino Ferrari (Imola), der lægger asfalt til Formula 1 Emirates Gran Premio Dell’emilia Romagna 2020. 
Løbet adskiller sig ved kun at køres lørdag og søndag. Årsagen er det tidspres der opstår ved at flytte hele det store cirkus fra Algarve i det sydlige Portugal per lastbil til Italien indenfor en uge. 
Kevin Magnussen er til start for Haas.

Se tv-tiderne på www.viasat.dk/tv-guide
Læs mere og følg det via livetiming på Formula 1’s hjemmeside her.

Finale i ELMS

Sidste afdeling af European Le Mans Series (ELMS) afvikles på banen i Portimao, der således for anden weekend i træk er vært for et stort stævne.
Fem danskere er til start, Mikkel JensenAnders Fjordbach og Dennis Andersen i LMP2, Malthe Jakobsen i LMP3 og Michelle Gatting i GT.
I modsætning til 2019 kan ingen af danskerne vinde mesterskabet i deres klasse, men alle har været en tur omkring podiet i indeværende år, og har mulighed for at gøre det igen.
Se www.europeanlemansseries.com hvor løbet også livestreames. 


Oliver i Barcelona

På Grand Prix-banen i Barcelona køres den kommende weekend sjette runde af FIA Regional European F3 Championship. Oliver Rasmussen har vundet tre sejre indtil nu, og indtager også en øjeblikkelig tredjeplads i mesterskabet.

Se mere om løbet her

Forinden venter en dags test for PREMAs International F3 team tirsdag samt for HWA Racelab. Frederik Vesti tester for ART GP Team 


Danskere i Spansk F4

På Motorpark Aragon i det nordlige Spanien køres femte afdeling af det spanske F4-mesterskab.
Valdemar Eriksen og Oliver Goethe er til start.

DM-finale i Sverige

Sidste runde af DIF-DM for Formel 4 udspilles den kommende lørdag på Sturup Raceway i Skåne. Conrad Laursen fører i den samlede stilling foran Benjamin Frislund og Sebastian Øgaard.
Læs mere på seriens Facebookside her.

Foto: Sam Bloxham / LAT Images