Formel 1 tilbage i Europa
 

Efter en afstikker til Baku og Montreal er Kevin Magnussen og Formel 1 tilbage i Europa, hvor det britisk Grand Prix venter på Silverstone. Farten er der hos Kevin og Haas; nu mangler bare noget ”stolpe ind” i løbene.

Også Frederik Vesti og Formel 2 er klar på Silverstone, hvor Frederik skal følge op på det succesfulde løb i Baku hvor det blev til sejr i sprintløbet. Tredje og sidste dansker i aktion er Bastian Buus, der er klar til tredje runde i Porsche Super Cup.

Det hele kan som vanligt følges på Viasats kanaler, samt F1TV.

IndyCar og Indy Lights i Ohio

Tre danskere er i action på banen i Mid Ohio den kommende weekend. I IndyCar har Christian Lundgaard og RLL Racing haft en stigende formkurve de seneste runder, og danskeren har gennemført flere vellykkede testkørsler siden løbet på Road America.

I Indy Lights er såvel Benjamin Pedersen og Christian Rasmussen med helt fremme; sidstnævnte endda med sejr i sidste afdeling af mesterskabet.

Læs mere her hos Indycar.com

ELMS og Le Mans Cup på Monza

Ikoniske Autodromo Nazionale di Monza, i daglig tale blot ”Monza”, venter deltagerne i European Le Mans Series (ELMS) og Le Mans Cup den kommende weekend.

Løbet er tredje afdeling af mesterskabet i ELMS, og igen er der stor dansk deltagelse. I LMP2 stiller David Heinemeier Hansson og Nicklas Nielsen op for deres respektive teams, mens Malthe Jakobsen skal forsvare føringen i LMP3, hvor også Michael Jensen er klar.

I GT deltager Frederik Schandorff, Mikkel Jensen, Marco Sørensen og Michelle Gatting
4 Hours of Monza køres lørdag med start kl. 11:30 og streames.

Som optakt til løbet køres lørdag en afdeling af løbsserien Le Mans Cup. Her er deltagelse af yderligere syv danskere, se mere på seriens hjemmeside.

Rallycross i Höljes

Ulrik Linnemann er med, når anden afdeling af FIA European Rallycross Championship 2022 (RX1) afvikles på den legendariske bane i Höljes, Sverige, den kommende weekend.
Efter en flot tredjeplads i åbningsløbet i Ungarn tidligere i år satser den erfarne dansker på en gentagelse i Sverige i sin Ford Fiesta. Løbet i Höljes tiltrækker sædvanligvis hundredvis af danske fans. 

Læs mere her om Höljes.

Conrad på Vallelunga
 

Efter sin meriterende sejr i Zandvoort venter nu fjerde afdeling af det italienske F4-mesterskab for Conrad Laursen, der på banen i Vallelunga får følgeskab af Frederik Lund. Løbet markerer halvvejsmærket i serien.

Følg dem her på seriens hjemmeside.

Det sker i dansk motorsport denne uge – se kalenderen her på motorsportdanmark.dk!

Disse nyheder er del af DASUs elitenyhedsbrev – abonner på det her.

Foto: Sam Bloxham / LAT Images