Klassiker på Nürburgring

En nuværende og en tidligere verdensmester går forrest når de danske farver skal forsvares i 24-timers klassikeren på Nürburgring (Nordschleife) afvikles den kommende weekend. Nicki Thiim har tidligere vundet løbet og stiller til start for Audi-teamet Phoenix Racing, mens Michael Christensen starter for Porsche Manthey. Begge regnes blandt favoritterne i løbet, der i år afvikles for 49. gang.
Også Nicolaj Møller Madsen er til start med gode muligheder for en klassesejr, mens også Rasmus Helmich, Nikolaj Kandborg og Niels Borum er blandt de startende. Løbet kan følges online.

Læs mere på løbets hjemmeside, hvor du også kan følge det

Lundgaard i Baku

Christian Lundgaard har ikke fået den bedste start på sæsonen i Formel 2, senest en weekend i Monaco med teknisk defekt og taktiske fejldisponeringer. Men det skal der forhåbentlig laves om på når tredje afdeling af mesterskabet køres den kommende weekend i forbindelse med Azerbaijans Grand Prix.
Løbene på den krævende bybane i Baku kan følges på Viasats kanaler; info om tider m.m. på formula2.com

Italiensk F4 på Misano

Hvis hans håndskade fra åbningsløbet ellers tillader, det stiller den danske F4-mester Conrad Laursen til start, når anden runde af det italienske F4-mesterskab køres den kommende weekend på Misano-banen.

Følg med på f4championship.com/

ELMS i Frankrig

Malthe Jakobsen og Michelle Gatting er i aktion, når tredje afdeling af European Le Mans Series køres den kommende weekend på Paul Ricard.
Følg med på europeanlemansseries.com.

DKM med stor dansk deltagelse

Et lille dusin danskere er til start i anden runde af Deutsche Kart Meisterschaft, der afvikles på banen i Wackersdorf den kommende weekend.
Begivenhederne kan følges live på kart-dm.de

Fotos: Porsche AG / Ferrari

Tilmeld dig DASUs elitenyhedsbrev her.