VM i PortugalKun en uge efter sejren på Nürburgring skal Michael Christensen i aktion igen, når han er til start for Porsche i anden afdeling af World Endurance Championship på banen i Portimao. Da løbet køres over otte timer, er Michael hentet ind til sin gamle VM-makker Kevin Estre samt Neel Jani i Porsche # 92 i GT Pro. Den tidligere verdensmester har selskab af yderligere fem danskere i løbet. I LMP2 stiller danske High Class Racing med ren dansk kørerbesætning i form af Jan MagnussenAnders Fjordbach og Dennis Andersen, mens den regerende mester Nicklas Nielsen får konkurrence fra Mikkel Jensen samt Michelle Gatting i GT Am-klassen. Alle er til start i Ferrari.

Løbet kan følges på både Eurosport og TV2 Sport.

Mere info på www.fiawec.com  

Kevin i Detroit


Kevin Magnussen jagter sæsonens første sejr i sin nye karriere i USA, og måske kommer den på lørdag, når fjerde runde af IMSA WeatherTech Sportscar Championship for DPi prototyper sammen med et felt af GT-biler er til start på Belle Isles-bybanen i Detroit. Kevin er atter til start for CGR Cadillac sammen med Renger van der Zande.
Læs mere på www.imsa.com 

Danskere i Østrig


Bastian Buus (Porsche Carrera Cup), Nicolaj Møller Madsen (ADAC GT4) og Martin Andersen (ADAC TCR) er med når Red Bull Ring i Østrig den kommende weekend lægger asfalt til tyske mesterskabsløb.
Se mere på adac-motorsport.de

Dansk Super Kart i Rødby


Dansk Super Kart kører på Rødby Karting Ring, når RGKK er værter for første afdeling. Godt 100 kartingkørere er tilmeldt, og finalerne søndag vises på tv-kanalen SPORT-Live.

Fotos: Christian Vermeulen