Formel 1 & 2 i Rusland

Efter en kort pause tager Formel 1 & 2 atter fat på afdelinger af mesterskabet, mens FIA Formula 3 Championship jo sluttede i sidste runde på Mugello.
Det tidligere centrum for de Olympiske Vinterlege, Sochi ved Sortehavskysten i Rusland, har siden 2014 lagt asfalt til det russiske Grand Prix, og således også den kommende weekend.


Kevin Magnussen er igen til start for Haas F1 Team, og Christian Lundgaard i F2 for ART Grand Prix. Begge har gode minder fra banen, hvor Kevin adskillige gange har scoret points i F1, og hvor Christian vandt to løb i Formel 4 i 2017.
Løbene kan følges på Viasats kanaler. Se også www.formula1.com og www.fiaformula2.com/

24 timer i det ”Grønne Helvede” 

Mindre end en uge efter Le Mans løber et andet af de helt store 24-timers løb af stablen, når Nürburgring Nordschleife afvikler si berømte langdistanceløb for GT3 og en række andre kategorier. Op mod 200 biler er til start, heraf adskillige med danskere bag rattet. Den endelige deltagerliste er endnu ikke offentliggjort; se www.24h-rennen.de/en/the-protagonists/

Spansk F4 i Valencia

Valdemar Eriksen og Oliver Gøthe er i aktion igen i det spanske F4 mesterskab, denne gang i Valencia. Begge er løbsvindere i serien.

Følg serien her.

F4 på Ring Djursland 

Tredje afdeling af det danske mesterskab for Formel 4 afvikles den kommende weekend på Ring Djursland. Mesterskabet føres af Conrad Laursen.

Se stillingen på www.formel4.dk/stillingen/

Tysk mesterskab i Wackersdorff

Tredje afdeling af Deutsche Kart Meisterschaft (DKM) køres på banen i Wackersdorff 26 – 27. september. En halv snes danskere er til start, følg med Live og se stillingen på www.kart-dm.de/startseite/