Formel 1 på Nürburgring

For første gang siden 2013 lægger Nürburgring asfalt til Tysklands Grand Prix den kommende weekend. Det er dog ikke den berømte ”Nordschleife”, men derimod den moderne del af banen der blev taget i brug i 1985. Kevin Magnussen er til start for Haas, men denne gang er der hverken deltagelse af Formel 2 eller Formel 3.

Se TV-tiderne på www.viasat.dk/tv-guide

Se stillinger og resultater i Formel 1 her.

Semifinale for Christian R

Næstsidste afdeling af løbsserien USF2000 afvikles den kommende weekend på New Jersey Motorsports Park i staten New York. Runden indeholder tre løb, og har derfor stor betydning for den endelige placering af mesterskabet. Christian Rasmussen har ført serien siden første afdeling, og lagde som bekendt ud med at vinde de første syv løb; rekord for klassen. Herefter kom en periode med uheld midt på sæsonen der gjorde det muligt for de nærmeste konkurrenter at hale ind på Christian, der dog kom fint tilbage med sejr nr. otte i sidste runde.
Danskerens forspring inden runden er 14 points, følg med på www.usf2000.com

ELMS på Monza

Italiens ”Temple of Speed”; Autodromo Nazionale Monza, er scenen for fjerde afdeling af årets European Le Mans Series (ELMS). Fem danskere er til start (Anders Fjordbach, Dennis Andersen, Mikkel Jensen, Malthe Jakobsen og Michelle Gatting), og alle har gode chancer for podieplaceringer m.v. 

Følg med på seriens hjemmeside her.

Oliver tester FIA Formula 3 Championship

Oliver Rasmussen, der p.t. indtager tredjepladsen i FIA Regional F3 Championship, er tilmeldt den officielle test i den internationale serie FIA F3 Championship i Barcelona 5-6. oktober. Oliver tester for Hitech dag 1 og HWA dag 2.

Danske formel-talenter i Padborg

De bedste hjemlige formelkørere mødes den kommende weekend til fjerde afdeling af DM for Formel 4/5. Conrad Laursen fører i den samlede stilling i F4 DM.