Den danske McLaren-kører stiller sammen med JP Motorsport op til anden afdeling af det europæiske sprintmesterskab, som afvikles på Zandvoort den kommende weekend.

Efter et skuffende sekstimersløb på Paul Ricard for to uger siden, hvor teamet måtte med motorproblemer efter en ellers stærk indsats, er Dennis Lind og resten af holdet bag JP Motorsport klar til et forsøg, når det britiske McLaren-team deltager i anden afdeling af GT World Challenge Europe Sprint Cup den kommende weekend. Danskeren stiller op med fransk-monegaskiske Vincent Abril, og makkerparret skal kæmpe for et topresultat i Pro-klassen, når det 25 biler store GT3-felt slippes løs på den hollandske Formel 1-bane, Zandvoort.

– Jeg glæder mig til at komme tilbage på Zandvoort igen. Sidst, jeg kørte på banen vandt jeg løbet, men det er 12 år siden, og der er lavet meget om siden da, og jeg ser især frem til at opleve de hældende sving, som blev skabt til Formel 1. Jeg mener stadig, at vi har en stærk pakke i vores McLaren-setup, men på Paul Ricard nåede vi aldrig at få det vist. Jeg ved, at teamet sammen med McLaren har arbejdet hårdt på at lokalisere, hvad der gik galt på Paul Ricard, så vi ikke bliver ramt af samme problem igen. Vi har brug for en god weekend for at få momentet kørt op igen, og jeg tror på, at det nok skal ske. Krydser fingre for en stærk weekend i Holland, lyder det fra Dennis Lind.

Dennis Lind, Vincent Abril og resten af JP Motorsport stiller op til weekendens to 60-minuttersløb med deres McLaren 720S GT3 #112. Træning og prækvalifikation finder sted fredag, mens både lørdag-søndag byder på kvalifikation og løb. Både kvalifikation og løb kan følges live på seriens eget website.

Løbene i GT World Challenge Europe Sprint Cup køres lørdag og søndag klokken 14.00 og kan følges live her.