I weekenden blev det længste løb i nyere tid i dansk motorsport afviklet på Padborg Park. Padborg 6 Timers, som løbet kaldes, blev dog uden FC Racings Renault Clio på startgridden.

Den tidligere DTC-kører stod ellers klar i paddock sammen med medkørerne Jens Mølgaard og Jens Erik Mølgaard, men en defekt satte dem ud af spil allerede inden løbet overhovedet var sat i gang.

– Optakten til Padborg Park 6 Timer var rigtig god. Teamet var super godt forberedt, og vi havde den rigtige strategi til at køre med om sejren i det samlede klassement, siger Kasper Jensen til Racemag.

– Derfor var det utroligt ærgerligt, at vi måtte trække bilen ud af løbet inden start på grund af en defekt på tanksystemet som forårsagede en lækage lige over udstødningsrøret.

– Set i bakspejlet var det selvfølgelig heldigt, at fejlen ikke opstod under tidtagningen, men da vi tankede bilen op til løbstart. Var bilen gået i brand under kørslen, så havde det set skidt ud, og udbedringen af fejlen havde nok været noget mere omfattende end på nuværende tidspunkt, siger Kasper Jensen, der sammen med FC Racing ser frem til næste løb.

– Teamet er selvfølgelig rigtig ærgerlige over fejlen, men sådanne fejl er svære at gardere sig imod. Nu ser vi frem til næste afdeling af DEC-mesterskabet, hvor vi igen skal køre på Padborg Park.

Tredje afdeling af langdistancemesterskabet afvikles på den sønderjyske bane den 28. august.