Uheld forfølger Kevin

Uheldene vil ingen ende tage for Kevin Magnussen i indeværende sæson.
Det tyrkiske F1 Grand Prix blev kørt på Istanbul Park, og midtvejs i løbet var danskeren godt med og kæmpede om points. Så kiksede Haas-mekanikerne et pitstop, hvilket satte Kevin to omgange bagud og han sluttede som P17.
Lewis Hamilton vandt nok engang i sin Mercedes, og kan nu kalde sig verdensmester for syvende gang. Læs mere på www.formula1.com

Podie til Lind og mesterskab til Schandorff  


Finaleløbet i GT World Challenge Europe Endurance Cup blev kørt søndag på Paul Ricard i Frankrig. Løbet blev en succes for Dennis Lind, der sammen med sine italienske holdkammerater Mapelli og Caldarelli besatte tredjepladsen for Lamborghini. Mikkel Mac fik internationalt comeback og kom i mål som nr. otte, ligeledes for Lamborghini, mens Frederik Schandorff rundede danske deltagere for det italienske traditionsmærke af ved sammen med Kujala/MacDowall at vinder Silver Cup (P14 i løbet) og samtidig blive samlet mester i denne kategori. 
Mikkel O. Pedersen og holdkammerater kom i mål som nr.23 for Porsche-teamet Dinamic, mens Nicolai Kjærgaardhavde uheld og udgik med sin Bentley.

Læs mere her.


Mesterskab til Buus, sejr til Watt


I rammeprogrammet på Paul Ricard deltog flere unge danskere. 17-årige Bastian Buus sikrede sig sammen med tyske Jan Kasperlik den samlede sejr i Pro/Am kategorien i løbsserien European GT4 Series. Det er så meget mere imponerende da sydjyden er i sin rookiesæson. Nicolaj Møller Madsen og holdkammerat havde uheld under træningen og kom ikke til start, men sikrede sig alligevel den samlede tredjeplads i mesterskabet. Begge danskere kører for Allied Racing.

Læs mere her.

Ligeledes på Paul Ricard blev sidste afdeling af Lamborghini Super Trofeo Europe kørt, og her sikrede Noah Watt sig sin første internationale sejr i bil. Sammen med tyske Balthasar vandt Noah en dramatisk finale, mens Kevin Rossel og makker blev nr. fire.

Foto: Mark Sutton / LAT Images