Siden sidst

Op- og nedtur i ørkensandet
Kevin Magnussen
kom hele følelsesregistret igennem i Bahrains Grand Prix. Efter en fremragende præstation i kvalifikationen (P6) fulgte et problemfyldt løb, der resulterede i en slutplacering som nr. 13.
Det højdramatiske løb blev vundet af Lewis Hamilton.

Danskere i top-10
Anden afdeling af løbsserien Intercontinental GT Challenge blev afviklet på berømte Laguna Seca i Californien. To danskere deltog, og begge sluttede i top-10 i et stjernespækket felt.
Mikkel Jensen og hans holdkammerater hos BMW-teamet Walkendorf Racing sluttede på ottendepladsen, mens Christina Nielsen og hendes Mercedes-kolleger kom i mål på tiendepladsen. Dermed blev det til points for begge.

Danskere i finalerne i Sarno
Julius Dinesen
, Jonathan Weywadt og Sebastian Gravlund nåede finalerne i første runde af den nye WSK Euro Series.

Patrik Matthiesen i AMR-juniorprogram
Listen over unge danske talenter i juniorprogrammer fik tilføjet et nyt navn da Aston Martin præsenterede sit Driver Academy. Unge Patrik Matthiesen er blandt de 23 deltager, blandt hvilke Aston Martin Racing efter indeværende sæson udtager en ny fabrikskører. Marco Sørensen og Nicki Thiim er i forvejen kontraktligt forpligtet for det britiske traditionsmærke.

Det sker

Danskere i Malaysia
Den tidligere Grand Prix-bane Sepang International Circuit i Malaysia lægger asfalt til første afdeling af Blancpain GT Asia med danskere til start. Christina Nielsenfortsætter sit travle program og rejser direkte fra Laguna Seca til Sepang, hvor hun debuterer for Mercedes-teamet Craft-Bamboo. Frederik Schandorff er til start for Sospiri Racings Lamborghini Huracan og Benny Simonsen er klar for Porsche.
Følg med på www.gt-world-challenge-asia.com/

Fra Thy til Sepang
I opvarmningsprogrammet til Blancpain GT Asia på Sepang-banen er den 15-årige Thybo Malthe Jakobsen til start i F4 SEA (South-East Asian Championship). Den tidligere junior Danmarksmester i karting deltog i de to sidste runder i 208, hvor han sluttede af med en heatsejr.
Læs mere på https://www.facebook.com/pages/category/Amateur-Sports-Team/Jakobsen-Motorsport-265157783618146/

Nicklas Nielsen sæsondebuterer
På selveste ”Temple of Speed” (Monza) er der den kommende weekend sæsonstart i det Italienske GT-mesterskab (Campionate Italiano GT Endurance). Nicklas Nielsen stiller for første gang til start for Ferraris GT-fabriksteam AF Corse, hvor han deler en Ferrari 488 GT3 med Matteo Cressoni og Simon Mann.
Nicklas skal senere på året også deltage i ELMS for Ferrari.
Følg Nicklas på https://www.facebook.com/nicknielsenn/

Forårsklassiker i Italien
Trofeo Andrea Margutti afvikles den kommende weekend for 30. gang på banen i South Garda. En snes danskere tager turen til norditalien.
Følg med på www.trofeomargutti.com