Det var ellers meningen at Team Heino Frederiksen skulle have været en tur sydpå til Barcelona og køre 24-timersløb, men teamet har taget den beslutning at det på nuværende tidspunkt vil være bedre at satse på de hjemlige DEC-løb og vente med de længere distancer til næste sæson.

– Vores Porsche 996 GT3 var ellers klar til at deltage i 24-timersløbet, men vi syntes at et 6-løb ville gavne holdet mere, siger teamchef René Ogrocki i en pressemeddelelse.

– Vores bil er endda i topform, så vi forventer også gode resultater i DEC-seriens næstsidste løb den 7. september på Padborg Park. Vi har nemlig haft rigtig god tid til at klargøre bilen henover sommeren – og de sidste finesser er også ved at være på plads.

Teamet planlægger i stedet for 24H of Barcelona at deltage i det som regel noget stærkere besatte 24H of Dubai i januar.

Teamet sadler således om og stiller til DEC med fire kørere – teamets ejer Heino Frederiksen, teamchef René Ogrocki, Nick Reimersø og Michelle Gatting.

– Løbet er et 6-timersløb og sæsonens længste løb – og også derfor vi har besluttet at stille et stærkt hold bestående af fire kørere, lyder det fra René Ogrocki.

Billedetekst: Team Heino Frederiksens Porsche 996 GT3 deltog også ved ”Race for riget” under Copenhagen Historic Grand Prix 2013 med Michelle Gatting bag rattet.