Michelle Gatting og Kasper H. Jensen kunne endnu en gang sikre de rød/hvide farver på podiet i Scirocco R-Cup, der blev kørt sammen med DTM på Red Bull Ring i Spielberg Østrig.

Løbet var endnu en gang mere end seværdigt, særligt med den omvendte top otte fra første løb.

Nicolaj Møller Madsen fik en fremragende start og duellerede om førstepladsen. På anden omgang kunne lørdagens vinder Kelvin van der Linde dog nappe føringen, og dén beholdt sydafrikaneren for andet løb i træk.

Bag ham var der derimod masser af kampe. Møller Madsen måtte lade sig overhale af en stærkt kørende Michelle Gatting, der nappede det sidste podietrin fra den danske rookie. Gatting ville dog mere og var i heftig kamp med Manuel Fahnauer. Gatting afgjorde det dog til sin fordel i det allersidste sving, hvor tyskeren måtte tage mere end asfalten i brug.

Dét udnyttede den tredje dansker Kasper H. Jensen, der kort forinden var gået forbi Møller Madsen, til trække forbi Fahnauer på start/mål-langsiden.

– Wow! Det var et virkeligt et ekstremt tæt løb. Før sidste sving tænkte jeg, at det var nu eller aldrig. Det var meget tæt, men det er hvad folk vil se. Jeg er meget glad for min anden podieplacering denne weekend. Jeg fik ikke en perfekt start og brugte push-to-pass for ofte i første halvdel af løbet. Det betød, at det blev en spændende duel med Manuel Fahnauer, som jeg heldigvis kom bedst ud af i det sidste sving, siger Michelle Gatting.

– Løbet fik en lykkelig slutning for mig, takket være Manuels fejl kort før målet. Jeg har dog ondt af ham, da han var så tæt på sin første podieplacering. Jeg tror vi vil se nogle flere spændende løb denne sæson. Michelles præstation kom ikke som nogen overraskelse. Du kunne se i testene, at hun ville være hurtig i år, siger Kasper H. Jensen.

Resultaterne betyder, at van der Linde fører med 80 point foran FIA Women in Motorsports-køreren Michelle Gatting med 72 og Kasper H. Jensen på tredjepladsen med 67 point.

Møller Madsen er firer i juniorcuppen.