I weekenden blev der afholdt det hårde Viking Trophy løb i nordjylland, Hanstholm. Det er en international CIK-FIA afdeling hvor der virkelig kæmpes om at vinde. Det blev også denne gang en dramatisk weekend på den teknisk-svære bane Thy.

Der blev kæmpet om pladserne i KF2-klassen og det var Møller Madsen og Jacob Nørtoft som tog starten suverænt. De to store talenter kæmpede hårdt om første pladsen, og i kampens hede kunne Patrick Hansen køre forbi dem begge. En kører der gjorde det ekstra flot i weekenden var danske Kevin Munkholm. Han dominerede hele weekenden, men i den store finale måtte han starte bagerst, og som en overraskelse for alle tilskuere og teams, kørte han intet mindre end 25 pladser frem og vandt løbet suverænt foran Patrick Hansen og Nicolaj Møller Madsen.

I KF3 klassen var det også denne gang danskerne der dominerede. Kean Kristensen slap flot ud af det velkendte store crash der altid er i første sving, og han tog starten suverænt med Andreas S. Hansen. Den unge Intrepid-kører Andreas, tog hurtigt føringen og viste kanon fart. Han vandt finalen flot lige foran Kean Kristensen og russiske Sirotkin, med efterfølgende hele syv Tony Karter bagefter sig.

Det blev til endnu dansk sejr i gearkart-klassen KZ2, hvor den danske mester Andreas Fasberg vandt suverænt!

Det er tydeligt at de danske gokart-talenter ligger i toppen af verdens bedste racerkørere, og det bliver spændende at følge dem igennem karrierne.