I den kommende weekend køres anden afdeling af det belgiske mesterskab på banen i Genk. Hele 27 danskere melder til start, og der bliver kamp om topplaceringerne.

Danske Jacob Nørtoft ligger nr. 2 i det belgiske mesterskab, men forventninger er helt klart høje efter Jacobs flotte kørsel for godt tre uger siden til første afdeling. Jacob kører nu efter en titel i det belgiske mesterskab.

– Vores mål er helt sikkert at avancere fra vores nuværende andenplads til en førsteplads. Jeg ved godt, det bliver rigtig svært, da der er rigtig mange dygtige kørere, men jeg tror helt sikkert det er realistisk. Vi har farten, siger en optimistisk Jacob Nørtoft.

andreas_s_hansen
Blandt de mange danske gokarttalenter, som stiller til start i weekenden, er også Andreas S. Hansen, der kører for Team Bygma Jason Watt Racing teamet. Andreas er støttet af DTC-køreren Jason Watt på sin vej til toppen af motorsporten.

Blandt de tilmeldte danskere er i mini-klassen Dennis Mathiesen, i KF5 (svarende til National A Junior) Nicklas Ingemann, Nicklas Nielsen, i KF3 Christian Bossow, Andreas S. Hansen, Jacob Nielsen, Benjamin Karlog, Kean Kristensen, Nicolas Beer, Max Klinkby-Silver, Christian Sørensen, Elliot Winther og Kevin Rossel og i KF2 er Toke Christensen, Maiken Rasmussen, Bo Sørensen, Anders Tuomainen, Christian Sørensen og Jacob Nørtoft m.fl.

Foto: Privatfoto af  Jacob Nørtoft og Andreas S. Hansen