Nicki Thiim og Marco Sørensen bliver genforenet i en Aston Martin, når de kører Total 24 Hours of Spa 2021.

Det sker for Garage 59-teamet, hvor de skal dele en AMR Aston Martin Vantage GT3 med britiske Ross Gunn.

24-timersløbet, der anses som et af de helt store løb i kalenderen, køres den 31. juli-1. august på den legendariske Spa-Francorchamps i Belgien.

Garage 59-trioen skal køre i Pro-klassen. Teamet har i forvejen danske Nicolaj Kjærgaard i en af de tre biler.

“Jeg er virkeligt glad for at vende tilbage til et af de største GT3-løb på planet efter at have haft en fantastisk sæson i 2020 med begge FIA World Endurance Champship-titlerne sammen med teamet,” siger Nicki Thiim.

“Det er som altid en ære at repræsentere Aston Martin-brandet og at vise, hvad bilen kan. Der er nye mål i Aston Martin-familien, men vi går altid efter det samme – at vinde. Spa er perfekt til dette at køre mod de bedste af de bedste. Det er fantastisk at holde Dane Train i live og at køre med ‘the Gunn’ er også fantastisk, og Garage 59 er et virkeligt imponerende team. Jeg kan ikke vente,” siger han videre.

“Jeg glæder mig virkeligt til at køre på Spa igen. At få chancen for at vinde samlet i et af de bedste GT-langdistanceløb er en god mulighed, så tak til Garage 59 og Aston Martin. Med Ross i the Dane Train har vi et stærkt lineup, og Vantagen kan kæmpe med helt fremme. Teamet har vundet mesterskabet på dette niveau og har altid en konkurrencedygtig bil så jeg ser frem til at lære mere om dem,” siger Marco Sørensen.

Nicki Thiim deltager i den kommende weekend i 24-timersløbet på Nürburgring Nordschleife, mens Marco Sørensen gør sporadiske indhop og deltager i British GT i Silverstone 500 den 26. juni.

Foto: Drew Gibson