DTM har tidligere været noget nær endestationen for tidligere formel 1-kørere. Jean Alesi, Heinz-Harald Frentzen, Mika Häkkinen og Ralf Schumacher er nogle af de prominente eksempler på grand prix-kørere, der har ladet sig lokke til det tyske standardvognsmesterkab. Dog med blandet succes.

Nu er flere navne i spil til den kommende sæson, hvor langt fra alle sæderne er besatte – hverken hos Mercedes-Benz eller Audi. David Coulthard har i nogen tid været på tale, og den sympatiske skotte har også testet i DTM tidligere. Nu er Nick Heidfeld, der efter al sandsynlighed må se sig snydt for et sæde i F1 i denne sæson, også på tale til DTM. I hvert fald hvis man skal tro seriens egen hjemmeside.

– Nick Heidfeld ville definitivt være en kandidat til DTM. Også David Coulthard ville passe ind i DTM som type, siger Manuel Reuter, der selv har kørt DTM og nu er kommentator og VIP-chauffør til DTM-løbene.

– Efter to eller tre års pause er batterierne igen ladet op. På det tidspunkt er kørerne i midten af trediverne, og har igen lyst til at køre race. DTM byder på god underholdning, bilerne er sjove og konkurrencen er hård, siger Reuter og henviser til Coulthard, der senest har fungeret som testkører og repræsentant for Red Bull Racing efter den aktive F1-karriere sluttede.

Foto: Mark Thompson/Getty Images