Det bliver rent dansk, når Christoffer Nygaard i år vender tilbage til ADAC GT Masters. Den unge Lyngby-kører skal dele Young Driver AMR-raceren med Kristian Poulsen.

Den regerende privatmester i FIA WTCC og tidligere klassevinder i Le Mans skifter dermed som nævnt tidligere på Racemag til langdistanceracing i den massivt populære tyske ADAC GT Masters-serie.

Nygaard vender tilbage til ADAC GT Masters - nu med Kristian Poulsen

– Jeg har kørt siden 2007 for Young Driver AMR og for Hardy Fischer, og jeg glæder mig meget over, at jeg er med igen i år, siger Christoffer Nygaard i en meddelelse fra teamet.

– Jeg har også gode minder fra ADAC GT Masters. Siden jeg senest kørte der for tre år siden, har serien udviklet sig utroligt og hører til de stærkeste GT-serier i Europa. Det bliver med sikkerhed en spændende sæson, og jeg glæder mig til at køre i den nye Aston Martin V12 Vantage GT3. At jeg skal dele bilen med en landsmand bliver også fedt. Kristian Poulsen kan ikke bare give godt med gas, han er også en fed type, siger Nygaard videre.

Hele 44 biler er tilmeldt serien i år med 13 forskellige mærker på gridden.

Young Driver AMR-teamet, der udover den danske duo stiller med Stuck-brødrene Johannes og Ferdinand, holder fast i Aston Martin og stiller med to V12 Vantage.

ADAC GT Masters tager hul på 2012-sæsonen 1. april på Oschersleben.