Der var dansk dominans i det tyske kartingmesterskab, hvor Nikolaj Møller Madsen tog sig af mesterskabsguldet i KF2.

I klassen for de lidt yngre, KF3, kunne Christian Sørensen gøre landsmanden kunsten efter og snuppe det tyske mesterskab med en afdeling tilbage.

– I al beskedenhed var jeg hurtigst i tidtagningen, siger Christian Sørensen i en pressemeddelelse.

– Herefter vandt jeg begge mine kvalifikationsheats og skulle derfor starte på pole position til for-finalen. Dette var en lille oprejsning fra den forrige DJKM-afdeling, hvor forskellige problemer/uheld bevirkede en startplacering som nr. 28. Dennis Olsen var lige i slipstrømmen på startgridden med en treer i Ampfing.

Christian Sørensen blev dog ramt af mindre problemer i for-finalen, hvor ham måtte falde tilbage på tredjepladsen i startfasen.Dog sluttede Dennis Olsen uden for pointene på en 21. plads, så Christian Sørensen kunne udbygge føringen i DJKM til 31 mp..

– I finalen kører vi lidt flere baneomgange end i forfinalen, forklarer Christian Sørensen. – Jeg fik derfor opbygget et pænt forspring, og var små tre sekunder foran polakken Igor Waliko på andenpladsen, da jeg passerede det ternede målflag. Dette svarer til et forspring på 65 m..

Den overbevisende finalesejr bevirkede også, at Christian Sørensen bragte sig afgørende i front for DJKM med et forspring på 47 mp. til Dennis Olsen. Sydvestjyden kan derfor ikke længere indhentes i fighten om det tyske mesterskab 2010.

Storebror: Bo Sørensen var også med i frontkampen for den lidt hurtigere KF2-klasse. Han vandt det ene af sine kvalifikationsheats, og fortsatte de fine takter ved at hjemkøre tredjepladsen i forfinalen.