Christian Lundgaard får for tredje gang muligheden for at vise sig frem over for Renault i en nyere F1-racer.

Det sker ved en test i Bahrain senere i oktober, hvor Lundgaard, Guanyou Zhou og F3-mester Oscar Piastri alle skal teste en Renault R.S.18. Det sker som led i Renault Sport Academy-programmet, som danskeren er del af.

Lundgaard skal i cockpittet den 29. oktober, og sammen med Zhou skal han gennemkøre en simulering af en løbsweekend med træning, kvalifikation og løbssimulation.

Testen er på mange måder belejlig for Lundgaard og Zhou, der pt. er firer og otter i FIA Formula 2 Championship – finalerne i mesterskabet køres i november på samme bane.

“Jeg glæder mig meget til at teste R.S.18’eren næste weekend. Jeg har kørt to testdage tidligere i en Formel 1, så vi skal bygge videre på hvor vi slap. Jeg har faktisk aldrig kørt i Bahrain, så at teste der vil være værdifuldt, da vi kører de to sidste afdelinger der i mesterskabet. Vi skal bruge testen til at forberede os på løbene, men også for at jeg kan lære mere om bilen. Der er ikke noget bedre end at lære en bane i en F1-racer, så det bliver spændende,” siger Christian Lundgaard i en pressemeddelelse.

Foto: Grand Prix Photo/Lise Nygaard