Danmarks næste formel 1-håb Christian Lundgaard på blot 16 år debuterer i weekenden i GP3 på Circuit Paul Richard.

Rugeligaen under formel 1 kører som ‘support-løb’ til netop det franske grandprix med Kevin Magnussen og alle de andre store stjerner.

At den danske Renault Formula 1 academy kører Christian Lundgaard får lov til at få debut allerede nu, er et tydeligt bevis på, danskeren er på radaren til Renaults formel 1-team allerede nu.

Lundgaard erstatter den normale kører Will Palmer i det hollandske team i GP3.

Christian Lundgaard konkurrerer i øjeblikket i både Formula Renault 2.0 Eurocup og NEC, hvor han ligger på en samlet andenplads i begge løbsserier efter otte og to afdelinger.

“Det er en kæmpe chance jeg får for at konkurrere i GP3. Det er en helt ny erfaring at skulle køre en bil med så mange hestekræfter og downforce”, udtaler det 16-årige stortalent.

“Jeg kender heldigvis banen, da vi har kørt på den i Formula Renault Eurocup i år, så i det mindste har jeg der en lille fordel. Der skal lyde en kæmpe tak til alle, der har arbejdet på at få det her til at lykkes. Jeg vil gøre det bedste jeg kan for at få det bedste ud af det”.

Træning afvikles fredag kl. 10.25 efterfulgt at kvalifikation kl. 18.25 samme dag. Første løb afvikles lørdag kl. 11.30 og løb to afvikles søndag kl. 10.50.

Husk også at det franske grandprix kan ses på Viaplay på søndag fra kl. 14:00 på Viaplay. Løbet starter kl. 16:10. 

Se det franske grandprix her.