Det var en veloplagt og humørfyldt Mads Christensen, der bød velkommen til det officielle pressemøde til Copenhagen Historic Grand Prix (CHGP).

Han introducerede de internationale stjerner, der skal deltage i Pro/AM-løbene til CHGP. I dag sad en række store stjerner i panelet – blandt andet tidligere Formel 1-kører og Le Mans vinder Emanuele Pirro samt Richard Attwood, Jackie Oliver og danske Tom Kristensen. Derudover var protektor for CHGP H.K.H. Prins Joachim også blandt hovedpersonerne til dagens pressemøde på Københavns rådhus.

Jesper Christensen der er medlem af Københavns borgerrepræsentation var den første til at byde kørerne velkommen fra officielt hold.

Tom Kristensen lagde især mærke til, der var en del britiske kørere tilstede til dette års CHGP – det er navne som Richard Attwood, Jackie Oliver og David Coulthard.

– Det er dejligt at se så mange englændere her til CHGP, nu Danmark har sendt vores bedste til London, udtalte Tom Kristensen og hentydede med et smil til de danske idrætsudøvere, der deltager i OL.

Der blev ellers grinet en del i panelet af stjerner, da Mads Christensen introducerede de internationale kørere. Især Emanuele Pirro Og David Coulthard kunne lide den uformelle tone Mads Christensen slog an med.

H.K.H. Prins Joachim var også veloplagt, da han tog ordet – og var naturligvis glad for at København for tolvte gang kan afholde CHGP.

– Det sikreste er at blive bag mig, udtalte en grinende H.K.H. Prins Joachim til sine kollegaer på banen til weekendens Pro/Am løb.

Efter at rådhuset traditionen tro havde budt på pandekager, satte H.K.H. Prins Joachim sig ned i Red Bull-raceren, der holdt på rådhuspladsen. Her var flere hundrede mennesker mødt op, og kunne høre den øredøvende Formel 1-motor blive startet af den royale protektor.

Flere af de historiske biler forlod derefter rådhuspladsen, og kørte med politi-eskorte ud til banen, der er anlagt i Fælledparken på Østerbro i København.

CHGP køres lørdag den 4. og søndag den 5., og der kan købes billetter ved indgangen på Øster Allé.