Jenson Button har været suveræn indtil F1-feltet ramte Silverstone for tre uger siden. Her kom Brawn GP-køreren ned på jorden, mens VM-rivalerne fra Red Bull Racing var flyvende. Men briten, der fortsat fører VM med 23 point til teamkammerat Rubens Barrichello og 25 til Sebastian Vettel, tror på succes i det tyske grand prix.

– Med den ekstra uges pause har alle på fabrikken og hos Mercedes-Benz High Performance Engines arbejdet ekstremt hårdt på forberedelserne til det tyske grand prix for at få den bedste pakke til løbet, og vi glæder os til at vise, hvad bilen kan på Nürburgring efter en skuffende weekend i det britiske grand prix, siger Jenson Button ifølge en pressemeddelelse.

– Mit sidste stint på Silverstone viste, at bilen er virkeligt konkurrencedygtig, så vi er sikre på, at vi kan vende tingene rundt igen denne weekend. Jeg er sikker på at vi vil se en virkeligt intens kamp med de nærmeste konkurrenter, og forhåbentligt give et godt ræs til fansene, siger Button.

Vejrudsigterne lover køligt vejr med byger hele weekenden. Fredagens første træning er da også begyndt på en optørrende bane.

Foto: Brawn GP