Forud for F1-sæsonstarten i Bahrain i marts er det sparsomt med køretid for F1-kørerne. For Jenson Button modtages testforbuddet indtil februar med blandede følelser. Det afslører 2009-verdensmesteren i et interview.

– At der ikke er nogen test indtil den første uge i februar er noget af en blandet fornemmelse – det giver mig virkeligt tid til at lære gutterne hos Vodafone McLaren Mercedes at kende og at blive ordentligt integreret i teamet – hvilket jeg absolut vil blive – men samtidig så er det endnu en måned uden at køre i bilen – og at få kilometer under huden er afgørende forud for det første løb, siger Jenson Button til teamets hjemmeside.

– Det er naturligvis mit mål at beholde nummer 1 på min bil så længe som muligt! Men det er lige nu lidt for tidligt at begynde at tale om verdensmesterskabet. Fundamentet i ethvert titelangreb bygger på god forberedelse, hårdt arbejde, focus og helligelse, siger Button om målene for 2010-sæsonen.

– Det hårde arbejde begynder nu – de næste 10 uger kan meget vel diktere udfaldet af 2010-verdensmesterskabet, så det er afgørende, at vi begynder godt med testningen og at vi ikke slapper af, siger Button forud for forberedelserne til sit titeforsvar.

Foto: Vodafone McLaren Mercedes