Denne weekend bliver anden gang, at F1-feltet skal køre under de heftige gadelamper i Singapores havneområde. Kvalifikation og løb køres om aftenen, så det passer med den sædvanlige eftermiddagstid på de europæiske sofaer. Det betyder lidt af en omvæltning for kører og teams, hvilket flere imødekommer ved at holde fast i den europæiske tid.

– Ligesom sidste år, så bliver vi på europæisk tid i løbsweekenden, hvilket betyder, at vi er vågne natten igennem og sover det meste af dagen for at være sikre på, at vi er friske og at kroppen er klar til at reagere på den rigtige måde på skemaet, siger Jenson Button, der har forberedt sig maksimalt til slutspurten på 2009-sæsonen.

marina_bay– Jeg har brugt en del tid på fabrikken sidste uge med at køre på banen på vores simulator, hvilket hjælper med banelayoutet, gear og grader af downforce, så vi er godt forberedte. Og vi ser frem til at komme til Singapore og få weekenden i gang, siger Button videre i en pressemeddelelse.

– Sidste års Singapore Grand Prix var en fantastisk oplevelse, og det var virkeligt et af højdepunkterne på året. At køre under lamperne var sjovt, og udsynet var ganske godt, selvom nogle sving, som sving et og fem, var lidt mørke, hvilket gjorde det svært at bedømme bremseafstanden. Marina Bay Street Circuit er ret udfordrende, og selvom det har et stop-start-layout, hvilket normalt ikke er min favorittype af baner, så nød jeg stadig at køre på den, siger Button.

Fotos: Brawn GP