En middelmådig kvalifikation blev afløst af solid kørsel i Singapores Grand Prix, hvilket sendte Jenson Button frem fra en 11. startplads til en femteplads i mål. Et problem med gearkassen hos Rubens Barrichello ved andet pitstop var medvirkende til, at VM-etteren kunne overhale sin brasilianske teamkammerat – og formentlig tage et afgørende stik i VM-kampen.

– Det var et godt løb for mig, og jeg er glad for femtepladsen og fire point mere. Det var vigtigt at komme foran Kazuki (Nakajima, red) i starten, og det var nøglen til mit løb. Første stint var ret frustrerende, da jeg kunne se Rubens trække væk fra mig, mens  jeg sad fast bag Heikki (Kovalainen, red.) med mere brændstof ombord. Safetycaren gjorde det vanskeligt, da jeg stadig havde fuel til nogle omgang og skulle kunne have taget to placeringer i mit første stop. Jeg skulle så sætte nogle hurtige omgange ind før mit andet stop for at fange Rubens, og derefter pressede vi for at fange Sebastian, før vi besluttede at spare bremserne og nøjes med femtepladsen, siger Jenson Button.

– Weekenden var ikke helt hvad vi forventede, men det er stadig godt at komme fra 11. pladsen på gridden til at score point. Nu tager jeg til Japan med en meget positiv følelse og ser frem til næste race, siger Button.

Foto: Brawn GP