Jenson Button vandt det spanske grand prix i 2009 og husker løbet som et af de bedste i den forgangne sæson. Denne weekend vender VM-etteren tilbage til Circuit de Catalunya uden for Barcelona med optimismen helt i top.

– Det er en relativt hurtig bane, som jeg nyder at køre på – forudsat, at bilen fungerer ordentligt, siger Jenson Button.

– Heldigvis ser vores bil ud til at have en god, neutral balance i de hurtige kurver – det er nok det mest imponerende ved bilen – og vi kørte godt i testen før sæsonstart, så jeg synes, at vi tager hul på denne weekend med en følelse af at være godt forberedte, siger Button videre i en pressemeddelelse.

Teamkammerat Lewis Hamilton har lidt at indhente i forhold til teamkammeraten, der nu har to sejre på CV’et i 2010. Det lykkes måske i Barcelona, hvis taktikken er rigtig.

– Hvis det er tørvejr, så tror jeg realistisk, at det er sværere for os at være oppe foran. Som i Kina, så vil vi fokusere ekstra meget på kvalifikationen. Det vil være mere vigtigt end nogensinde i Barcelona, da det er en bane, hvor det er svært at overhale. Da de fleste biler vil stoppe en gang, er der færre muligheder for at overhale, så en god plads på gridden er vitalt, siger Lewis Hamilton.

Tv-tider, tidsskema og link til livetiming er altid at finde i bunden af sitet – klik her!

Foto: Vodafone McLaren Mercedes