Ikke overraskende vil regerende verdensmester Jenson Button næste sæson køre for McLaren. Det bekræfter teamet nu i en meddelelse.

Dermed bliver den afgåede og nuværende verdensmester teamkammerat i 2010. Button har tegnet kontrakt for en længere årrække.

– Det er altid svært at forlade et team, når man har været der så længe. Men livet handler om udfordringer – og vigtigst af alt, det handler om at udfordre dig selv. Så selvom jeg vandt VM med Brawn GP sidste sæson, så var jeg altid fast besluttet på at prøve nye udfordringer, siger Button i meddelelsen fra teamet.

– Derfor har jeg besluttet tage til Vodafone McLaren Mercedes. Man kan ikke undgå at blive berørt at teamets fænomenale historie. McLaren er en af de de helt store i sportens verden, og dets succeser og liste over tidligere mestre er en who’s who i Formel 1 – Emerson Fittipaldi, James Hunt, Niki Lauda, Alain Prost, Ayrton Senna, Mika Hakkinen og selvfølgelig min nye teammate Lewis Hamilton. Jeg har fulgt McLaren siden jeg var en lille dreng, og det er en utrolig følelse endelig at være del af dem, siger Button videre.

Foto: