Jenson Button og Jarno Trulli kæmpede til det sidste om pole position til Malasias Grand Prix. Det blev dog i den sidste ende britiske Button, der trak det længste strå.

Brawn GP-køreren kunne sætte bilen på pole for anden weekend i træk med tiden 1:35,181 – ni hundrededele hurtigere end italienske Trulli i Toyota.

Sebastian Vettel, der var snublende nær på en podieplads i Australiens GP, starter som treer for Red Bull Racing. Ved siden af sig i anden startrække får den unge tysker Barrichello i den anden Brawn GP-racer.

Kimi Räikkönen starter som nummer ni lige foran Fernando Alonso, mens Nick Heidfeld ikke kunne følge teammate Kubica ind i tredje kvalifikation.

McLaren-Mercedes-parret Hamilton og Kovalainen kom heller ikke med i tredje kvalifikation og starter som nummer 13 og 14. Felipe Massa nåede skuffende ikke ud af første kvalifikation og starter som nummer 16.

Resultatet fra kvalifikationen til søndagens Grand Prix:

1 Jenson Button, Brawn-Mercedes
2 Jarno Trulli, Toyota
3 Sebastian Vettel, RBR-Renault
5 Timo Glock, Toyota
6 Nico Rosberg, Williams-Toyota
7 Mark Webber, RBR-Renault
8 Robert Kubica, BMW Sauber
9 Kimi Räikkönen, Ferrari
10 Fernando Alonso, Renault
11 Nick Heidfeld, BMW Sauber
12 Kazuki Nakajima, Williams-Toyota
13 Lewis Hamilton, McLaren-Mercedes
14 Heikki Kovalainen, McLaren-Mercedes
15 Sebastien Bourdais, STR-Ferrari
16 Felipe Massa, Ferrari
17 Nelsinho Piquet, Renault
18 Giancarlo Fisichella, Force India-Mercedes
19 Adrian Sutil, Force India-Mercedes
20 Sebastien Buemi, STR-Ferrari

Da Barrichello har fået straf på fem placeringer for skifte af gearkasse, og Vettel har fået straf på ti placeringer for sammenstød i Australiens GP, ser startrækkefølgen således ud:

Button, Trulli; Glock, Rosberg; Webber, Kubica; Raikkonen, Barrichello; Alonso, Heidfeld; Nakajima, Hamilton; Vettel, Kovalainen; Bourdais, Massa; Piquet, Fisichella; Sutil, Buemi.