Bruno Senna bærer ikke nag over for Williams F1 Team, der efter en sæson vinker farvel til brasilianeren.

Efter sin første fulde sæson står Bruno Senna nu uden sæde til 2013 – men ud over at vise forståelse for teamets beslutning, så lukker han også op for at der fortsat er åbning i F1 for ham. Brasilianeren er klar med sine F1-planer snart, lyder det i en meddelelse.

– Siden jeg begyndte mit program med Williams accepterede jeg, at jeg skulle dele bilen med Valtteri Bottas 15 fredage som del af hans forberedelser til den mulige debut i 2013, siger Bruno Senna i en pressemeddelelse.

Det har ifølge Senna givet et væsentligt handikap i sammenligning med teamkollega Pastor Maldonado, men Senna hæfter sig ved, at han trods ulempen har været den mest stabile pointscorer blandt de to – trods Maldonados sejr i Spanien.

– Det har været ekstremt tilfredsstillende at være teamets mest stabile pointscorer og at have demonstreret min fart i alle 20 løb. Jeg har lært en masse og forbedret mig væsentligt gennem sæsonen. Jeg har haft en relativt kort karriere til nu og jeg føler, at jeg er nået langt i løbet af få år, siger den tidligere HRT- og Lotus-kører.

Senna sluttede med 31 point på 16.pladsen i kørernes VM – en plads efter Maldonado.

Senna takker samtidig Frank Williams og teamet for at give ham chancen.