Ronnie Bremer bliver tredje dansker i den tyske GT-serie, ADAC GT Masters. Michael Outzen i Audi R8 og Christoffer Nygaard i Ford GT er de to andre i den tyske racerserie, der denne weekend kører på Sachsenring.

Bremer skal køre for Leipert Motorsport  i den eksotiske Ascari KZR-1 GT3 sammen med tyskeren Norman Knop i bil nr. 22.

– Ascari KZ1R raceren er en voldsom sag med fem liters V8-motor med ca. 500 hk, og jeg glæder mig helt vildt. Jeg kender ikke teamet eller min medkører, men det hele ser topprofessionelt ud, så jeg har absolut ingen bekymringer omkring at køre for dem i weekenden, siger Ronnie Bremer.

Leipert Motorsport har som bedste scoret en tredjeplads i klassen, der tæller racere som Chevrolet Corvette, Porsche 997, Ferrari 430, Audi R8, Dodge Viper, Ford GT, Lamborghini Gallardo, BMW Alpina B6 og altså Ascari.

Se Bremers Ascari og de øvrige GT-biler i galleriet her

Se video med Ascari KZR-1 her

Foto: Markus Berns