Ronnie Bremer var tæt på en podieplads for Leipert Motorsport i sin første løbsweekend i ADAC GT Masters. Men det blev ved lige ved og næsten for Bremer og medkører Norman Knop, der blev sat tilbage af en defekt starter ved pitstoppet. Defekten kostede makkerparret 18 sekunder ekstra i pitten.

Til trods for helt nye bremseskiver, der skulle bruges et par omgange til at få til at virke optimalt, kørte Bremer bilen frem til en tredjeplads fra en startplacering som nummer 10. Ved pitstoppet var Bremer blot et sekund fra bilen på anden pladsen da der skulle pit’es og Norman Knop skulle i bilen, men den fatale starterfejl ødelagde et ellers helt fantastisk resultat for Leipert Motorsport. Bremer og Knop endte i mål på en pointgivende sjetteplads.

I lørdagens løb havde Ronnie Bremer og Norman Knop voldsomme understyringsproblemer med Ascari KZR-1-raceren, men hentede alligevel en niendeplads hjem.

Efter søndagens løb blev parterne enige om at forsætte samarbejdet. Det betyder, at de kører igen til ADAC GT Masters-finalen d. 18. oktober på Oschersleben. Derudover vil Bremer og Co. deltage i en EM-afdeling samt 24 timersløbet i Dubai til januar.

Løbene på Sachsenring blev begge vundet af Michael Outzens tidligere makker Henri Moser, der denne weekend kørte med Christopher Haase.

Foto: Burkhard Kasan