BMW Sauber havde en mildt sagt forfærdelig weekend i Bahrain. Fra startpositioner som nummer 13 og 14 til Robert Kubica og Nick Heidfeld respektivt, var det op ad bakke fra starten.

Ganske som frygtet var de to meget tungt tankede biler i problemer i første sving. Både Kubica og Heidfeld var involveret i sammenstød i T1, hvilket praktisk talt ødelagde løbet for begge.

– Vi vidste, at det ville blive endnu en svær weekend for os, og det er også klart, at faren for kollisioner er større jo længere nede du starter. Som vi frygtede havde begge vores kørere uheld tidligt i løbet, og som resultat var deres løb i princippet ovre, siger Mario Theissen, race director hos BMW Sauber.

– I pitstoppene gav vi dem masser af brændstof og sendte dem ud på de hårde dæk, for vores eneste chance for at komme tilbage i løbet var ved en safetycar-periode. Men selvom det var sket, var det umuligt at score point. Vi koncentrerer os nu om det næste løb i Barcelona, hvor vi stiller med en ny aero-pakke, siger Mario Theissen fortsat.

Efter Bahrains Grand Prix er Nick Heidfeld sendt ned på niendepladsen i den samlede stilling, mens Robert Kubica fortsætter sin miserable sæsonstart uden point.

Foto: BMW AG